Farväl Rauschenberg på Moderna!

Farv?l Rauschenberg p? Moderna!

Som tur är finns Monogram och Lermusen kvar i samlingarna! Men Robert Rauschenberg-utställningen har satt sina spår!

Kommentarer
Postat av: Liisa

Tack för din intressanta blogg, har läst här ett tag nu, fast om jag läst exakt allt det är jag inte säker på, blir sällan så när man läser på bloggar.
Du gillar mycket sådant som får mej att bara se ut som ett frågetäcken, men jag känner mej inte så hemma inom konstvälden heller så det beror säker på det. Men kanske just därför skulle jag många gånger önska att du beskrev upplevelsen lite mer i detalj. Jag skulle tycka att det skulle vara jätteintressant då jag inte kan begripa vad någon kan se i många av de talvor du vissar.
Men givetvis ska du göra som du vill, det var bara ett lite önskemål från mej.
MVH Liisa/En vanlig tjej med konstnärsdrömmar

2007-05-19 @ 16:35:51
URL: http://blogg.passagen.se/aliceiunderlandet
Postat av: Kassandra

Tack för din kommentar! Det är inte så ofta jag fått respons på det jag skriver om konst. Det innebär också att det blir lite som att famla i blindo. Finns det någon som intresserar sig för det här?? O.s.v. Ibland orkar jag inte heller vara alltför utförlig, men vill ändå lägga ut något, i synnerhet när jag har sett något som berört mig på ett eller annat sätt. Jag ska absolut ta dina ord på allvar och försöka vara mer tydlig och redovisa mina motiv! Känner mig riktigt inspirerad! Tack!

2007-05-19 @ 16:41:13
URL: http://kassandra50.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0